Відмова Максимка Малиновський / ЗГА (1 частина)

Статус
Закрита.

Тони Барерра

New member
Гравець ?
Повідомлення
2
1. Нікнейм адміністратора: Максимка Малиновський
2. Особистий нікнейм: Тони Барерра
3. Суть скарги: Добрий вечір, шановний Керівництва проекта прошу вас розглянути мій скарги на форумі, через те, що я дав посилання через ДС акаунт ЗГА, щоб дізнатися про спілкування ДС.
Отже, коли я кидаю свої посилання Discord, Заст. Головного Адміністратора Максим Малиновський (Максимка Малиновський) взяв і написав відповідь:
Вітаю тебе друже з баном на сервері FORTUNA GTA, я
взяв дав відповідь і заблокував ЛС. Наступний день 28.06.2025 року, я дав відповідь від ЗГА: Не малина, а жизнь малину, він відповів: Обідився(.
І так кожний день, під ніком Discord: Venom. Він дав відповідь від Максима Малиновського, Веном розповідав всю правду від на посаді ЗГА, якого він угрожав гравця на проекті, через 2 годині я дав конкретні відповідь від Максима Малиновського, негайно звільнити на посаді ЗГА по неадекватні поведінки. (Докази #1):Screenshot_37.png

Потім ще написав якоби:
кину Мартину пруфы. І ще він не Модератор Discord (Докази #2):
Screenshot_38.png
Далі, я написав:

1. Ты не имеешь право заблокировать, тебя скоро снимут с поста ЗГА и будет Черный список
    Відповідь Максимку: Да о'кей о'кей без проблем з смайликом до сліз (Докази #3):Screenshot_39.png
    2. Тебе смешно? (без цензури)
    Відповідь Максимку: Имей ввиду я щас веду откат и покажу руководству
    3. И уберите этот конченный смайлики, и меньше смеяться над мной
    Відповідь Максимку: Тебе с самого себя не смешно и с того что ты несёшь? (Докази #4 & #5):Screenshot_40.pngScreenshot_41.png
    4. Да ты просто цирк в дроты, я тебе возьму и напишу заявление в полицию (без цензури)
    Відповідь Максимку: У меня есть, доказательства на выдачу наказание в дискорде фортуны (з усмішки). Удачи с полицией
    5. Еще одно слово, я напишу ГА с док-ва что вы заблокированы просто так
    Відповідь Максимку: Пиши ГА я дам пруфы владельцу КП ГА за что я тебя заблокиривал (Докази #6 & #6.1):Screenshot_41.2.pngScreenshot_41.1.png
    6. Тебе не пофигу, ты тряпка, а не мужик? (без цензури)
    Відповідь Максимку: Ну ладно, я не мужик мне 17, я парень если что (він назвав свої вік)!
    7. Также сколько мне лет одинаковые
    Відповідь Максимку: Мальчик иди писать, научись для начала потом поговорим (як будь-то пишу нормально)
    8. Слышь ты тряпка, базарь фильтруй понял парень? Я пойду и напишу к ГА и будешь снять
    9. Раз такое дело, значит по плохому и еще хуже
    Відповідь Максимку: Пиши пиши я всё пруфы дам на тебя. Обиженный ребёнок,иди отдохни (Докази #7 & #8):
    Screenshot_42.png
    Screenshot_43.png

10. Встретимся на форуме обиженный ЗГА (без цензури)
    Відповідь Максимку: Давай удачи есть доказательства, против тебя, если что тут я тебе ничего не сделаю и правила дискорда от а до я знаю правила администрации знаю тоже но тут я никто увы тебе то что я тут пишу не поможет
    11. Поможешь
    Відповідь Максимку: Агро, школьник
    12. Иди нахер понял Агро? (він мене назвав Агро школьники і він ввів неадекватний чоловік)
    Відповідь Максимку: Обиженный ребёнок иди плачь на форум заебал уже
    13. да сука угомонись
    Відповідь Максимку: Да закрой свой ебасос,заебал уже ты (він мене угрожає і порушати правил адміністрації. Без цензури). (Докази #9 повний):
    Screenshot_43.png
    4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В аудіті побачите
    5.
    Дата походження:26.06.25

p.s. Скріншоті кидаю в другу частину!!!

Ꮇᴀᴋᴄиʍᴋᴀ Ꮇᴀᴧинᴏʙᴄᴋий

My favorite girl: Anechka 💋 ♡
Заступник ГА
Адміністратор
Ігровий Помічник
Повідомлення
59
Вітаю докази за що,заблокував вас передав керівництву очікуйте відповідь.
P.s:погроз не побачив взагалі,де я погрожував баном людині на іншому проєкті, також є доказ за що заблокував гравця "Venom" вже дав його пану КП,також від вас були провокації я маю на це доказ теж.

Вадим Карвер

Головний адміністратор | Fortuna GTA
Головний Адміністратор
Адміністратор
Гравець ?
Повідомлення
6
Ситуація максимально незрозуміла, покі не перегляну другу частину відповідь дати не можу.
Одне можу сказати, Спілкування з вашої сторони є неприпустимим, також є порушення зі сторони ЗГА

Вадим Карвер

Головний адміністратор | Fortuna GTA
Головний Адміністратор
Адміністратор
Гравець ?
Повідомлення
6
Покарання вам було видано правильно згідно вашої поведінки.
Адміністратор теж отримав усне покарання.
Приємної Гри на Fortuna ❤️ Не порушуйте

Статус
Закрита.
Зверху