- Повідомлення
- 32
Умови:
Ви маєте право на повернення за умов,якщо ви звільнились по причині Власного бажання або Розформування складу,інші причини звільнення не приймаються.
Якщо заява написано не по формі,одразу відмова.
Ви маєте право на повернення за умов,якщо на момент звільнення ви мали не менше 4 порядкового рангу.
Ви маєте право на повернення за умов,якщо з моменту звільнення не минуло більше 7 днів (одного тижня).
Ви будете повернені на одну посаду нижче попередньої.
Якщо фотокопії документів в поданій заяві будуть зроблені більше 10 днів - відмова.
Якщо фотокопії документів будуть обрізані - відмова.
Всі фотокопії документів робляться через сайт imgur.com
Генералу Державно кримінально-виконавчій службі
Гаврилюку Ярославу Тарасовичу
Від (ПІБ)
Заява
Я, (ПІБ), прошу керівництво Державно Кримінально - Виконавчої служби, надати мені можливість повернутися до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно продовжувати та виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України. До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: (через сайт imgur.com!)
Ви маєте право на повернення за умов,якщо ви звільнились по причині Власного бажання або Розформування складу,інші причини звільнення не приймаються.
Якщо заява написано не по формі,одразу відмова.
Ви маєте право на повернення за умов,якщо на момент звільнення ви мали не менше 4 порядкового рангу.
Ви маєте право на повернення за умов,якщо з моменту звільнення не минуло більше 7 днів (одного тижня).
Ви будете повернені на одну посаду нижче попередньої.
Якщо фотокопії документів в поданій заяві будуть зроблені більше 10 днів - відмова.
Якщо фотокопії документів будуть обрізані - відмова.
Всі фотокопії документів робляться через сайт imgur.com
Генералу Державно кримінально-виконавчій службі
Гаврилюку Ярославу Тарасовичу
Від (ПІБ)
Заява
Я, (ПІБ), прошу керівництво Державно Кримінально - Виконавчої служби, надати мені можливість повернутися до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно продовжувати та виконувати свої службові обов'язки та працювати на користь народу України. До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: (через сайт imgur.com!)
- Паспорт громадянина України.
- Трудова книга.
- Медична книга.
- Фото соціального рейтингу в додатку Дія.