- Повідомлення
- 32
Умови:
Генералу Державно Кримінально - Виконавчій служби
Гаврилюку Ярославу Тарасовичу
Від (ПІБ)
Заява
Прошу керівництво Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість перевестись з (організація з якої переводитесь) до лав ДКВС. Мене звати (Ваше ім'я та прізвище), мені (кількість років) років, бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: (Пояснюєте причину перевода). Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працюти на користь народу України. До своєї заяви прикріпляю копії наступних документів та дозвіл від Керівництва (через сайт imgur.com)
Підпис
- Ваша заява буде розглянута,якщо ви ознайомилені з правилами Переведення між організаціями та ви розумієте на яку посаду ви переводитесь.
- Заява,яка написано не по форм - відмова.
- Всі фотокопії документів робляться через сайт imgur.com
- Якщо фотокопії документів будуть обрізані - відмова.
- Ваша заява буде розглянута,якщо ви подаєте заяву перед звільненням для переводу,якщо вас було звільнено раніше поданої заяви - відмова
Генералу Державно Кримінально - Виконавчій служби
Гаврилюку Ярославу Тарасовичу
Від (ПІБ)
Заява
Прошу керівництво Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість перевестись з (організація з якої переводитесь) до лав ДКВС. Мене звати (Ваше ім'я та прізвище), мені (кількість років) років, бажаю вступити до лав ДКВС через те, що: (Пояснюєте причину перевода). Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працюти на користь народу України. До своєї заяви прикріпляю копії наступних документів та дозвіл від Керівництва (через сайт imgur.com)
- Паспорт громадянина України.
- Трудова книга.
- Медична книга.
- Посвідчення.
- Фото соціального рейтингу в додатку Дія.
- Дозвіл від Керівництва
Підпис