Важливо Fortuna GTA | Заявка на посаду "Ігрового помічника"

Брітні Браун✨

Адміністрація <3
Спец Адмін
Головний Адміністратор
Гравець ?
Повідомлення
202
Вітаю! Шановні гравці Fortuna GTA

У вас є змога подати свою кандидатуру на посаду ігрового помічника і стати частиною команди

Від вас потребується наступне:

Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним та стресостійким

Мати ігровий рівень 14+
Середній добовий онлайн 3+ годин
Знати правила сервера, ігровий мод
Не мати відношення до інших проєктів
Вік має бути не менше 14 років (Від КА, ЗГА, ГА - може бути виключення)

Примітка: За обман Адміністрації - блокування

Форма для Заповнення

1. Ваш ігровий NickName:

2. Ваш ігровий рівень:
4. Ваше справжнє Ім'я:
5. Ваш реальний вік:
6. Місто проживання:
7. Ваш логін Діскорд
8.Телеграм акаунт:
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора:
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера:
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?)
12.Чи знімався з посади лідерства (якщо так, то причини)
13.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на Fortuna GTA, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п
14.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10
15.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора:
16.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”:
17. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора?

Людка Бомба

New member
Гравець ?
Повідомлення
1
1. Ваш ігровий NickName:Людка Бомба
2. Ваш ігровий рівень: 16
4. Ваше справжнє Ім'я: Олег
5. Ваш реальний вік: 15
6. Місто проживання: Мілан
7. Ваш логін Діскорд
xtlik
8.Телеграм акаунт: @Lilzipsik
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора: 50/50
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера: так
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?) ні
12.Чи знімався з посади лідерства (якщо так, то причини) ні
13.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на Fortuna GTA, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п так я навчаюся,Граю на проекті вже давно
14.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10 10
15.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора: так
16.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”: ні
17. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора? щоб помагати гравцям

Останнє редагування:

Данило Викин

Бивший Генерал НПУ м.Луцьк
Гравець ?
Повідомлення
56
1. Ваш ігровий NickName:Данило Викін
2. Ваш ігровий рівень:25
4. Ваше справжнє Ім'я:Данило Цуркан
5. Ваш реальний вік:майже 15 (17.06.2010)
6. Місто проживання:Лвл обл
7. Ваш логін Діскорд:danylo_v
8.Телеграм акаунт:mad:babaykadanylo
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора:був на і.п
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера:так
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?)ЧС лідерства
12.Чи знімався з посади лідерства (якщо так, то причини)ЗСУ-ЗВБ,СБУ-Чс лідерства,НПУ-?
13.Розкажіть трішки про себе: До прикладу: Як давно перебуваєте на Fortuna GTA, скільки часу приділяєте грі, можливо працюєте/навчаєтесь і т.п
9 клас, карате, Fortuna GTA. Що може бути краще? Приділяю грі 2-3 години, щоб розслабитись і прокачати скіли до максимуму."
14.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10:9/10
15.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора:звісно так!
16.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”:ЧС Лідерів 01.01.2025-09.03.2025 (Не відстоєння терміну)
17. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора?

1. "Підвищення рівня гри та комфорту для гравців."
* "Моя meta на посаді адміністратора - створити сприятливе середовище для розвитку усіх гравців, незалежно від їхнього рівня прокачки. Завдяки справедливому вирішенню конфліктів та активній комунікації з спільнотою, я вірю, що зможу забезпечити комфортну та захопливу гру для кожного учасника."
2. "Боротьба з порушеннями та створення честного середовища."
* "Я прагну до того, щоб кожен гравець мав рівні можливості та грав у чесних умовах. Тому моєю головною метою є активна боротьба з чітами, абузами та іншими порушеннями правил гри. Я буду зосереджуватись на підтримці правил та притягненні до відповідальності тих, хто їх не дотримується."
3. "Розвиток спільноти та організація цікавих заходів."
* "Створення дружньої та згуртованої спільноти є для мене ключовим пріоритетом. Я планую організовувати регулярні івенти, турніри, конкурси та інші заходи, щоб гравці мали можливість весело проводити час, змагатись, спілкуватись та об'єднуватись навколо спільного інтересу."
4. "Вплив на розвиток гри та покращення ігрового процесу."
* "Важливо, щоб гра постійно розвивалась та відповідала потребам гравців. Моя мета - збирати відгуки та пропозиції від спільноти, передавати їх розробникам та брати активну участь у процесі покращення гри, щоб вона залишалась цікавою та захопливою як для новачків, так і для досвідчених гравців."
5. "Покращення рівня адміністрації та підтримки гравців."
* "Я вважаю, що ефективна адміністрація та якісна підтримка гравців є запорукою успіху будь-якої гри. Тому моя мета - забезпечити швидке та професійне вирішення питань, з якими звертаються гравці, реагувати на скарги та пропозиції. Я зобов'язуюсь бути доступним, уважним та справедливим до кожного учасника гри."

6. "Забезпечення справедливого та об'єктивного розгляду скарг."
* "Моє завдання - створити систему, де кожна скарга буде розглянута уважно, з урахуванням усіх доказів та аргументів. Я прагну до справедливості та об'єктивності у кожному рішенні, щоб гравці відчували, що їхні права захищені, а порушники - покарані."

7. "Підтримка новачків та адаптація їх до гри."
* "Особливу увагу приділятиму тим, хто тільки починає свій шлях у грі. Моя мета - створити систему допомоги для новачків, яка включатиме інформаційні гайди, консультації від досвідчених гравців та підтримку в адаптації до ігрового процесу. Хочу, щоб кожен новачок відчував себе комфортно та мав можливість швидко розвиватись."

8. "Створення позитивної атмосфери та відсутність токсичності."
* "Прагну до того, щоб у грі панувала атмосфера доброзичливості, взаємоповаги та підтримки. Я буду активно боротись з токсичною поведінкою, булінгом та іншими проявами негативу, щоб гравці могли насолоджуватись грою без жодного дискомфорту."

9. "Організація навчальних заходів та тренінгів для гравців."
* "Планую проводити регулярні навчальні заходи, тренінги та майстер-класи, де гравці зможуть дізнатись про нові стратегії, тактики, прийоми та інші корисні навички. Це допоможе їм покращити свій рівень гри, відкрити для себе нові можливості та досягти більших успіхів."

10. "Співпраця з іншими адміністраторами та модераторами для досягнення спільних цілей."
* "Я вірю в силу командної роботи та прагну до налагодження ефективної співпраці з усіма членами адміністрації та модераторами. Разом ми зможемо досягти значно більшого, ніж кожен окремо. Тому я відкритий до діалогу, готовий ділитись своїми знаннями та досвідом, і завжди радий підтримці та допомозі."

Брітні Браун✨

Адміністрація <3
Спец Адмін
Головний Адміністратор
Гравець ?
Повідомлення
202
📢 Підсумки розгляду заявок на ігрового помічника

Вітаємо всіх! Ми дуже вдячні вам за вашу активність, ми преглянули уважно кожну з ваших заявок і дякуємо за бажання долучитися до нашої команди.

✅ Схвалені кандидати:

Людка Бомба

Вітаємо вас! 🎉 Ви успішно пройшли перший етап відбору. Наступний крок – обдзвін, який відбудеться:
📅 Вже в цю неділю, 23.03.2025
⏰ Час: 18:00
📍 В каналі: очікування обзвону

Будьте готові відповісти на кілька питань і показати свою зацікавленість у проєкті. Це фінальний етап перед вашим затвердженням у команді!

❌ Відхилені кандидати:

Данило Викін

На жаль, ваша заявка не була схвалена. Це може бути пов’язано з недостатньою активністю, відповідністю критеріям або іншими факторами. Але не засмучуйтеся!

---

💙 Дякуємо всім за ваші заявки! Ми цінуємо вашу зацікавленість у розвитку проєкту та сподіваємося побачити вас в адміністрації в майбутньому!

💫 Також заяви залишаються вакантні тому очікуємо саме тебе. Можливо саме ви можете нам допомогти в розвитку нашого проекту.

Якщо у вас є питання – не соромтеся звертатися до нас в приватні повідомлення . Успіхів! 🚀

Тихон Пустовий

New member
Гравець ?
Повідомлення
5
1. Ваш ігровий NickName:Ангел Монтана
2. Ваш ігровий рівень:27
4. Ваше справжнє Ім'я:Тихон
5. Ваш реальний вік:13
6. Місто проживання:Київ
7. Ваш логін Діскорд:angel_montana1
8.Телеграм акаунт:mad:ggiiaaqq
9.Чи був у вас досвід на посаді Адміністратора:Так
10.Чи ознайомлені ви з правилами сервера:Так
11.Чи були серйозні покарання в грі(якщо так які?) ні
12.Чи знімався з посади лідерства (якщо так, то причини) ні
13.Розкажіть трішки про себе: Я граю у фортуну вже 1.5 років можу 4 години в день навчаюся в 7 класі хобі футбол.
14.Оцініть Ваші знання у світі RP, ігровому моді, командах від 1 до 10:8
15.На Вашу думку чи впораєтесь Ви з посадою адміністратора:Так
16.Чи перебував Ваш обліковий запис у блокуванні або можливо Ви перебували у ЧСП/ЧС Адміністрації/ЧС лідерів, якщо так - вкажіть за що та оскарження на це, якщо ні - тоді просто відповідь “Ні”:Ні
17. З якою метою Ви йдете на посаду адміністратора?:Допомогти розвивати проєкт допомагати гравцям буду стрімити та знімати відео!

Зверху