- Повідомлення
- 56
- Нікнейм адміністратора:Брітні Браун
- Особистий нікнейм:Данило Викін
- Суть скарги:я не обдумано сказав шо проект фігня,бо я був злий із-за того що можна вбивати в зз,або якщо переб'яш ставку на контейнерах=ростріл вибачте
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):блокування
- Дата походження:20.03.2025
- Я звертаюся до вас, щоб висловити щире розкаяння за свою поведінку та слова, які я дозволив собі на адресу вашого проекту. Розумію, що мої висловлювання були некоректними, образливими та неприйнятними. Вони завдали шкоди репутації Фортуні ГТА та, можливо, особисто зачепили вас.
Я визнаю, що був неправий, коли критикував ваш проект у такій формі. Мене не виправдовує ніщо: ні емоції, ні особисті невдоволення. Я мав висловити свою думку більш конструктивно та поважно.
Приношу свої найглибші вибачення всім, кого зачепили мої слова. Особливо хочу вибачитись перед лідерами проекту за те, що поставив під сумнів ваш професіоналізм та відданість справі. Я поважаю вашу працю та зусилля, які ви вкладаєте у розвиток проекту.
Я обіцяю, що надалі моя поведінка буде більш відповідальною та поважною. Я буду утримуватись від критики, яка може зашкодити проекту або образити його учасників. Натомість, я готовий до конструктивного діалогу та співпраці.
Сподіваюсь на ваше розуміння та прощення. Зі свого боку, зроблю все можливе, щоб виправити ситуацію та відновити довіру до себе. Дякую за увагу."