- Повідомлення
- 44
Бажаю Здоров'я Шановні співробітники та співробітниці!
В даному розділ ви маєте змогу залишити заявку назад додому.
Умови для повернення:
1. Якщо людина пішла з організації, вона може відновитися в ту ж організацію протягом 14 днів.
Примітка: Відновлення доступне тільки якщо людина пішла з організації За Власним Бажанням.
2. Відновитися в організацію людина може з втрачанням одного рангу. (Приклад: До звільнення Ви були 7 порядковим то після повернення ви будете 6 порядковим званням)
3. Відновитися в організацію співробітник може тільки якщо на момент уходу з організації його ранг був більше ніж 3.
4. Особи, звільнені з інших причин, не підлягають поверненню.
Приклад подачі заяви:
Заява
Генералу СБУ
Алексу Карпатиченку Ченковичу
Від: *Прізвище ім'я*
Шановний Генерал СБУ, прошу вас, надати мені можливість повернутись у СБУ
Я, *Ім'я Прізвище*, народився *Дата народження*, у м. *місто народження*, звільнився *дата звільненвоня*, по причині *причина*, мав звання *ваше звання*, бажаю відновитися у званні в Службі Безпеки України. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України. До сєї заяви прикріпляю копії наступних документів: паспорта, трудової книги, військового квитку, медичної книжки.
Скріншоти завантажувати через Imgur або Postimg
*Дата* *Підпис*
З повагою
Генерал СБУ Артем Сопрано
В даному розділ ви маєте змогу залишити заявку назад додому.
Умови для повернення:
1. Якщо людина пішла з організації, вона може відновитися в ту ж організацію протягом 14 днів.
Примітка: Відновлення доступне тільки якщо людина пішла з організації За Власним Бажанням.
2. Відновитися в організацію людина може з втрачанням одного рангу. (Приклад: До звільнення Ви були 7 порядковим то після повернення ви будете 6 порядковим званням)
3. Відновитися в організацію співробітник може тільки якщо на момент уходу з організації його ранг був більше ніж 3.
4. Особи, звільнені з інших причин, не підлягають поверненню.
Приклад подачі заяви:
Заява
Генералу СБУ
Алексу Карпатиченку Ченковичу
Від: *Прізвище ім'я*
Шановний Генерал СБУ, прошу вас, надати мені можливість повернутись у СБУ
Я, *Ім'я Прізвище*, народився *Дата народження*, у м. *місто народження*, звільнився *дата звільненвоня*, по причині *причина*, мав звання *ваше звання*, бажаю відновитися у званні в Службі Безпеки України. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України. До сєї заяви прикріпляю копії наступних документів: паспорта, трудової книги, військового квитку, медичної книжки.
Скріншоти завантажувати через Imgur або Postimg
*Дата* *Підпис*
З повагою
Генерал СБУ Артем Сопрано