Розглянуто Скарга на Адміністратора/Іван Блінг

Статус
Закрита.

Саня Чекушка

New member
Гравець ?
Повідомлення
2
  1. Нікнейм адміністратора:Іван Блінг
  2. Особистий нікнейм:Вова Балтика ( Id 2578 )
  3. Суть скарги: Вітаю, хочу подати скаргу на Адміністратора, а саме Іван Блінг
    Чому саме я хочу подати скаргу? з чого це все почалось, гравець з Нік Неймом " Дава Харківський " подає на мене скаргу на форумі
    Що було в тій скарзі, << Дб 15-60 Хвилин Деморгану >> << Дм 60-100 Хвилин Деморгану >> << Оск Рідних бан до 3 днів >>
    Я не згоден с покаранням, а саме << Бан на 3 дні >>
    Чому я не згоден з покаранням, тому що прямої образи Батьків/Рідних там не було, було нецензурне слово, я це розумію, та розумію що можливо це було дуже обурна образа до гравця, але сам гравець, та Адміністратор Іван Блінг порахували це як згадка рідних, хоча наголошую, що прямої образи рідних там не було, хоча було дуже образлива фраза
    Наразі Шановний Адміністратор Іван Блінг теж був згоден, з тим що покарання було занадто жахливим і так далі, при цьому всьому сам наголосив, що дасть розбан аккаунту 08.11.2025 о 6 ранку.

4. Знімок екрана 2025-11-08 222917.pngось що саме я сказав гравцю,ще раз наголошую! прямої образи рідних тут не було, та я розумію що гравцю було не дуже приємно це слухати, однак повну ситуацію він не розповість, можу розповісти її я, але доказів немає що привело мене Кривдити данного гравця.
    Знімок екрана 2025-11-08 223513.png
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:09.11.2025

Останнє редагування:

MAKS

Керівник | Fortuna GTA
Керівник
Повідомлення
43
Переглянувши скаргу виношу висновок:
Схвалено!
Адміністратора буде покарано
Ви будете розблоковані
З адміністратором буде проведено профілактичну бесіду.

Зачинено.​

Статус
Закрита.
Зверху