Розглянуто Оскарження бану/бану дискорду

Статус
Закрита.

Данило Викин

Генерал НПУ м.Луцьк
Гравець
Повідомлення
12
  1. Нікнейм адміністратора:Невідомий
  2. Особистий нікнейм:Данило Викін
  3. Суть скарги:Мене було забанено за міні-образу проекту. Я визнаю, що мої слова могли здатися некоректними чи неприйнятними, проте не мав на меті принижувати сам проект або його адміністрацію. Це скоріше була необдумана емоційна реакція, а не свідома спроба когось образити чи знецінити роботу команди.

Чому я прошу розбан:
    Я усвідомлюю свою помилку і готовий зробити висновки. Прошу дати мені шанс виправитися. Мені справді подобається цей проект, і я хотів би надалі бути його частиною. Обіцяю в подальшому поводитися стримано, дотримуватися правил і з повагою ставитися до всіх учасників спільноти.

Додатково:
    Якщо потрібно, готовий обговорити це голосом або надати будь-які пояснення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:02.08.2025

Мартін Макалістр

Member
Гравець
Повідомлення
29
  1. Нікнейм адміністратора:Невідомий
  2. Особистий нікнейм:Данило Викін
  3. Суть скарги:Мене було забанено за міні-образу проекту. Я визнаю, що мої слова могли здатися некоректними чи неприйнятними, проте не мав на меті принижувати сам проект або його адміністрацію. Це скоріше була необдумана емоційна реакція, а не свідома спроба когось образити чи знецінити роботу команди.

Чому я прошу розбан:
    Я усвідомлюю свою помилку і готовий зробити висновки. Прошу дати мені шанс виправитися. Мені справді подобається цей проект, і я хотів би надалі бути його частиною. Обіцяю в подальшому поводитися стримано, дотримуватися правил і з повагою ставитися до всіх учасників спільноти.

Додатково:
    Якщо потрібно, готовий обговорити це голосом або надати будь-які пояснення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:02.08.2025
Вітаю!
Взяв вашу скаргу на розляд!

Денис Кейт

Головний Адміністратор
Гравець
Повідомлення
68
Вітаю Шановний Гравець Вас буде Розблоковано це ваш останній шанс Потім вже Блокування назавжди

Мартін Макалістр

Member
Гравець
Повідомлення
29
Вітаю шановний гравець, Головний Адміністратор надав відповідь вище.

Схвалено Розглянуто
!

Статус
Закрита.
Зверху