- Повідомлення
- 2
1. Нікнейм адміністратора: Максимка Малиновський
2. Особистий нікнейм: Тони Барерра
3. Суть скарги: Добрий вечір знову, шановний Керівництва проекта прошу вас розглянути мій 2 частину скарги на форумі, через те, що я дав посилання через ДС акаунт ЗГА, щоб дізнатися про спілкування ДС.
Продовження:
10. Встретимся на форуме обиженный ЗГА (без цензури)
Відповідь Максимку: Давай удачи есть доказательства, против тебя, если что тут я тебе ничего не сделаю и правила дискорда от а до я знаю правила администрации знаю тоже но тут я никто увы тебе то что я тут пишу не поможет
11. Поможешь
Відповідь Максимку: Агро, школьник
12. Иди нахер понял Агро? (він мене назвав Агро школьники і він ввів неадекватний чоловік)
Відповідь Максимку: Обиженный ребёнок иди плачь на форум заебал уже
13. да сука угомонись
Відповідь Максимку: Да закрой свой ебасос,заебал уже ты (він мене угрожає і порушати правил адміністрації. Без цензури). (Докази #9 повний):

Докази Бонус:

Тому шановний Керівництво проекта, я очікую на розгляді скарги ЗГА буду вдячі за розслідуванні. Дякую!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В аудіті побачите
5. Дата походження:26.06.25
2. Особистий нікнейм: Тони Барерра
3. Суть скарги: Добрий вечір знову, шановний Керівництва проекта прошу вас розглянути мій 2 частину скарги на форумі, через те, що я дав посилання через ДС акаунт ЗГА, щоб дізнатися про спілкування ДС.
Продовження:
10. Встретимся на форуме обиженный ЗГА (без цензури)
Відповідь Максимку: Давай удачи есть доказательства, против тебя, если что тут я тебе ничего не сделаю и правила дискорда от а до я знаю правила администрации знаю тоже но тут я никто увы тебе то что я тут пишу не поможет
11. Поможешь
Відповідь Максимку: Агро, школьник
12. Иди нахер понял Агро? (він мене назвав Агро школьники і він ввів неадекватний чоловік)
Відповідь Максимку: Обиженный ребёнок иди плачь на форум заебал уже
13. да сука угомонись
Відповідь Максимку: Да закрой свой ебасос,заебал уже ты (він мене угрожає і порушати правил адміністрації. Без цензури). (Докази #9 повний):

Докази Бонус:

Тому шановний Керівництво проекта, я очікую на розгляді скарги ЗГА буду вдячі за розслідуванні. Дякую!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В аудіті побачите
5. Дата походження:26.06.25